Általános Szerződési Feltételek

A www.vincentgrill.hu honlap üzemeltetője a Brolga Kft., székhely: 2120 Dunakeszi, Kossuth Lajos u. 40.

Rendeléseket hétfő kivételével minden nap 11:00-21:30-ig veszünk fel. Rendelésre kizárólag a 18. életévüket betöltött szeméyek jogosultak.

>Hétfőnként éttermünk zárva tart és a házhozszállítás is szünetel, ezért hétfői napokon nem áll módunkban rendelést felvenni!

A várható kiszállítási idő a konyha leterheltségétől függően folyamatosan változik, erről még a rendelés leadása előtt honlapunkon tájékozódhat.

A szolgáltatás ingyenességéből adódóan a Vincent Grill &Beer étterem nem szavatolja a szolgáltatás szünetmentességét, nem tehető felelőssé továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. A Vincent Grill &Beer étterem a honlap működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, ám azokért semmilyen felelősséget nem vállal.

Az esetleges elírásokért, tévesen megadott adatokért a felelősség a megrendelőt terheli.

Hivatkozva a 45  (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet). rendelkezéseire, romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék esetén a fogyasztó nem gyakorolhatja a szerződéstől való elállási jogát. Termékeink minden esetben friss alapanyagokból, frissen készülnek, azok elfogyasztását átvétel után azonnal javasoljuk. Ételeink átvételkor történő azonnali hűtött tárolás mellett (+4 C  alatt), további 4 óráig még biztonságosan eltarthatók.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Fenntartjuk a jogot a rendelés indoklás nélküli elutasítására!
Az esetlegesen az oldal tartalmában, illetve működésében megjelenő hibák miatti károkért felelősséget nem vállalunk!

A megrendelőink az esetleges panaszaikat, észrevételeiket postai levélben a Brolga Kft, 2120 Dunakeszi, Kossuth Lajos u. 40. címen tehetik meg.